Onvruchtbaarheid en zwangerschapswens

Moeizaam zwanger worden is een zwaar proces voor zowel de vrouw als voor de man. Er gaat een periode van zorgen maken, onderzoek plegen en behandelingen aanbreken.
Bij een verminderde vruchtbaarheid is er een lichamelijk probleem. De grote vraag is: Wat is de reden hiervan, wat is de oorzaak?

De diagnose kan zijn:  menstruatie klachten, PMS klachten  , PCO syndroom waarbij er veel eicellen rijpen, maar geen enkele komt tot de eisprong. Hormonale dysbalans, stress, verminderde baarmoeder doorbloeding etc.
Het optreden van herhaalde miskramen en/of het uitblijven van een 2e zwangerschap verdient een goed energetisch onderzoek.
Bij de man kan er sprake zijn van verminderde  of verstoorde productie van zaadcellen, verminderde energie, erectie problemen, stress, etc.

Wat kun je dan met acupunctuur doen?

Met een behandeling breng je iemand weer zo goed mogelijk in balans. Denk aan het stimuleren van belangrijke energieën of het opheffen van stagnaties. Er kunnen tal van mogelijkheden zijn waarom je niet goed in je vel zit.

Een twee-sporenbeleid is heel goed toepasbaar, dit houdt in dat je acupunctuur met het ziekenhuis traject combineert. De kans van slagen wordt hierdoor vergroot.

Zo begeleid ik vrouwen (en partners)  die in behandeling zijn van IVF , ICSI , IUI.

In het eerste consult nemen we het hele verhaal door. Op basis van mijn diagnose bespreken we mijn bevindingen en volgt de behandeling.

..

 

 

 

MJ Stroes Acupunctuur
Patriottenland 39
3994 TR Houten
KvK nr: 30261375

Tel: 030-6340280
Email: acupunctuurhouten@gmail.com

Neem contact op